20+ dziwnie podanych potraw, które wprawiły klientów w osłupienie
Na początku epidemii koronawirusa wszystkie lokale gastronomiczne na całym świecie były zamknięte. Obecnie, kiedy rygorystyczne obostrzenia zostały zniesione i branża gastronomiczna powoli wraca do życia, właściciele restauracji i kawiarni, chcąc przyciągnąć jak najwięcej klientów, postawili na nietypowe podanie potraw.
Kilka miesięcy samoizolacji sprawiły, że tak bardzo stęskniliśmy się za wypadami ze znajomymi do restauracji, że jest nam wszystko jedno, jak dania wyglądają i jak są podawane. Konkurencja w branży gastronomicznej jest bardzo duża, więc w walce o klienta, każdy sposób jest dobry. Na przykład, nietypowe podanie potraw.
1. Biwak w restauracji.

2. Znowu jakieś ograniczenia i zakazy?!

3. Jedzenie w klatce.

4. Ohyda!

5. Jakie to jest urocze!

6. To jest jadalne?

7. I po co tyle zamieszania? Świat już zapomniał, czym jest normalne jedzenie?

8. Co to?!

9. Może już czas zerwać z plastikiem?

10. Spodziewamy się, że takie jedzenie jest bezpieczne.

11. To się nadaje do jedzenia?

12. Ludzka pomysłowość nie zna granic!

13. Masakra!

14. Ciekawe, który to dowcipniś wpadł na taki dziwny pomysł podawania sera?

15. Danie dla psa?

16. Szok!

17. Nawet wegetarianin nie będzie chciał jeść takiej sałatki.

18. Ciekawe, jak brzmi nazwa tej potrawy?

19. Smacznego!

20. Dzieło amatora.

21. Kiedy jesteś spragniony mocnych wrażeń.
