20+ dziwnie podanych potraw, które wprawiły klientów w osłupienie

Na początku epidemii koronawirusa wszystkie lokale gastronomiczne na całym świecie były zamknięte. Obecnie, kiedy rygorystyczne obostrzenia zostały zniesione i branża gastronomiczna powoli wraca do życia, właściciele restauracji i kawiarni, chcąc przyciągnąć jak najwięcej klientów, postawili na nietypowe podanie potraw.

Kilka miesięcy samoizolacji sprawiły, że tak bardzo stęskniliśmy się za wypadami ze znajomymi do restauracji, że jest nam wszystko jedno, jak dania wyglądają i jak są podawane. Konkurencja w branży gastronomicznej jest bardzo duża, więc w walce o klienta, każdy sposób jest dobry. Na przykład, nietypowe podanie potraw.

1. Biwak w restauracji.

piknik

2. Znowu jakieś ograniczenia i zakazy?!

brokuły

3. Jedzenie w klatce.

obiad

4. Ohyda!

lody

5. Jakie to jest urocze!

kaczki

6. To jest jadalne?

rolki

7. I po co tyle zamieszania? Świat już zapomniał, czym jest normalne jedzenie?

jedzenie

8. Co to?!

napoje

9. Może już czas zerwać z plastikiem?

zupa

10. Spodziewamy się, że takie jedzenie jest bezpieczne.

ziemniak

11. To się nadaje do jedzenia?

kapelusz

12. Ludzka pomysłowość nie zna granic!

ryba

13. Masakra!

szok

14. Ciekawe, który to dowcipniś wpadł na taki dziwny pomysł podawania sera?

ser

15. Danie dla psa?

mięso

16. Szok!

groszek

17. Nawet wegetarianin nie będzie chciał jeść takiej sałatki.

makaron

18. Ciekawe, jak brzmi nazwa tej potrawy?

salatka

19. Smacznego!

danie

20. Dzieło amatora.

szafa

21. Kiedy jesteś spragniony mocnych wrażeń.

portret
 
 
 
Błąd w tekście? Zaznacz go i kliknij: Ctrl + Enter Systema Orphus© Orphus
Oferty pracy | Kontakty