Niepowtarzalne dania-iluzje, które zaskoczą każdego z Was
Szef kuchni Ben Churchill specjalizuje się w tworzeniu oszałamiających iluzji z deserów, które mogą przypominać inne potrawy i przedmioty codziennego użytku.
Od tworzenia prostego cukierka w formie jabłka lub tostów po jadalne popielniczki, zgniłe pomarańcze, gąbkę z odrobiną płynu z piany czy wyrzucony z donicy burak, szef kuchni zaskakuje fanów swojej pracy tymi pysznymi deserami.
1. Biszkopt z miętą, słodką pianką mleczną i pieczonym jabłkowym puree!

2. Cytrynowy biszkopt, ciasteczko cytrynowe, krem Chantilly, żel cytrynowy!

3. Brownie czekoladowe, z czekoladowym musem i liśćmi mięty!

4. Wypieki kokosowe!

5. Ciasto buraczano-czekoladowe, jadalna ziemia, czekoladowa doniczka!

6. Biszkopt wiśniowy, trufle kokosowe, pieczarki z bezy cytrynowej, kora z czekolady i rozmarynu!

7. Pomarańczowe parfait, puder z bezy i gumy balonowej!

8. Panna cotta jabłkowa, krem, granola, melisa.

9. Glazurowane ciasto marchewkowe, jadalne kamienie, gotowana mięta, czekoladowa doniczka.

10. Waniliowa panna cotta, żel z herbaty lapsang, puder bezowy, czekolada!

11. Cytrynowa panna cotta wypełniona sorbetowym żelem, zieloną herbatą i sosem jaśminowym.

12. Czekoladowy ganache, tymianek, beza, jadalna ziemia z czekolady.

13. Pana cotta kokosowa, żel z mango, grillowany biszkopt cytrynowy!

14. Cheesecake z serem Stilton.

15. Świąteczne marchewkowe ciasto.

16. Ciastko wypełnione ganache, palone truskawki, przypalony żel różany, kokos.

17. Czekoladowa doniczka wypełniona kremem z białej czekolady i ciastem marchewkowym, przykryta startą czekoladą i żelem marchwiowo-pomarańczowym.

18. Jadalne kamienie na czekoladowej ziemi jadalnej.

19. Czekoladowa słodycz!

20. Czekolada i banany!
