Przygotowujemy w parowarzu
Kasza – to bardzo pożyteczne śniadanie, które z zadowoleniem zajadają i dorośli i dzieci całego świata. Jak? Wy i wasze dziecię całkiem nie jecie kaszy? Spróbujcie zrobić kaszę w parowarze i zostaniecie zwolennikami takiego dania.
Kotlety w parowarze przygotowują się bez zbędnego tłuszczu, co czyni ich pożytecznymi, polepsza ich smakowe jakości i przyswajalność. Parowe kotlety z ryby i mięsa urozmaicają jak dziecięcy, tak i dietetyczny jadłospis.
Kołduny można smażyć, gotować, albo nawet zapiekać w piecyku, lecz najwygodniej przygotowywać kołduny na parze, przecież one wychodzą delikatnymi, jak i ugotowane, lecz przy przygotowaniu nie rozpadają się.
Kalafior – pożyteczne warzywo, chociaż i nie ma szczególnych smakowych jakości. I dziś proponujemy przygotować go w parowarze – pożytecznym kuchennym urządzeniu. Przygotowaliśmy kilka ciekawych przepisów tej prostej potrawy.
Pilaw – to dziwna potrawa azjatyckiej kuchni, w prawidłowym przygotowywaniu którego jest pewna chytrość. I dziś opowiemy o tym, jak go prosto ugotować z użyciem kuchennej pomocnicy – parowaru. Czytamy i stwarzamy świetną potrawę.
 
 
Błąd w tekście? Zaznacz go i kliknij: Ctrl + Enter Systema Orphus© Orphus
Oferty pracy | Kontakty